GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - HİKMET ÇETİN İLKOKULU

HİKMET ÇETİN İLKOKULU

Adres
SEYRANTEPE MAH. 65122 SK. 32 DERSLİKLİ HİKMET ÇETİN İLK OKLULU BLOK NO 2 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
Vizyon
Öğrencilerinin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek.  Öğrenciye, Atatürk İlke ve İnkılâplarına, T.C.Anayasasına ve Türk demokrasinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak.  Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.
Misyon
Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.
08.30 14.10
ŞEHİRİÇİ BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ DEVAMLI ÇALIŞMAKTADIR.
4 KİLOMETRE